За Нас

Нашата мисия е да предоставяме професионални услуги, които да гарантират не само съответствие със законовите изисквания, но и да спомагат за създаването на здравословна работна среда за всеки служител.

CTMSofia.bg е основана с убеждението, че всеки заслужава да работи в безопасна и стимулираща среда. Ние се гордеем с нашия индивидуален подход, който ни позволява да разберем и отговорим на уникалните нужди на всяка организация. Нашият екип от опитни професионалисти в областта на медицината и безопасността на работното място е ангажиран с предоставянето на висококачествени услуги, които подобряват както ефективността, така и благосъстоянието на служителите.

През годините ние сме се доказали като надежден и иновативен лидер в сферата на трудовата медицина. Използваме най-съвременни технологии и методики за оценка и управление на риска, за да осигурим най-добрите възможни условия на труд за нашите клиенти.

Нашата работа не се ограничава само до извършване на медицински прегледи и тестове. Ние също така предлагаме обучения и семинари, които да помогнат на организациите да развият устойчиви практики за здраве и безопасност.

За нас е важно да изграждаме дългосрочни отношения с нашите клиенти и да бъдем техен партньор в стремежа към по-добро бъдеще. Вярваме, че инвестицията в здравето и безопасността на работното място не е само задължение, но и стратегическо предимство, което води до по-висока продуктивност и удовлетвореност на служителите.

Scroll to Top