Условия за ползване

Целта на Службата по трудова медицина (СТМ) в София CTMSofia.bg е да осигури качествено обслужване и поддръжка, като в същото време спазваме законовите рамки и норми. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате със следните условия за ползване:

Общи положения

При използването на услугите на CTMSofia.bg, вие приемате настоящите условия за ползване. Те представляват правната основа за взаимоотношенията между вас и нашия сайт. Настоящите условия могат да бъдат актуализирани или изменени по всяко време без предварително известие.

Препоръчваме ви редовно да преглеждате тази страница, за да сте информирани за евентуални промени. Вашето продължаващо използване на сайта след такива обновления или промени означава, че приемате и се съгласявате с изменените условия. Ако не сте съгласни с някоя от промените, трябва незабавно да прекратите използването на сайта.

Авторски права и интелектуална собственост

Всички материали публикувани на нашия сайт, включително, но не само, текстове, графики, лога, икони, изображения и софтуер, са собственост на CTMSofia.bg или на нашите партньори и са защитени съгласно законите за авторско право.

Използването на тези материали без разрешение може да представлява нарушение на законите за авторско право и други закони за интелектуална собственост. Забранено е всякакво копиране, възпроизвеждане, разпространение или друг вид експлоатация на съдържанието на сайта без изричното писмено съгласие на CTMSofia.bg.

Отговорност

CTMSofia.bg не поема отговорност за вреди или загуби, причинени пряко или косвено от използването на нашия уебсайт. Това включва, но не се ограничава до, загуба на данни, пропуснати ползи или прекъсване на бизнес дейност, дори ако сме били уведомени за възможността от такива загуби.

Въпреки че се стремим да предоставяме точна и актуална информация, не гарантираме, че съдържанието на нашия сайт е без грешки, навременно или подходящо за конкретни цели. Потребителите използват сайта на собствена отговорност и са длъжни да вземат предпазни мерки за защита от вируси, червеи и други деструктивни елементи.

Връзки към трети страни

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към сайтове, управлявани от трети страни. Тези връзки се предоставят за ваше удобство и не представляват одобрение от наша страна на съдържанието на тези трети сайтове.

CTMSofia.bg не носи отговорност за съдържанието на външните сайтове, които не контролира. При използване на връзките към тези сайтове, вие напускате нашия уебсайт и сте подложени на условията и политиките на външния сайт.

Scroll to Top